Yoda
Merhaba,
Windows 12'nin çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgiye ulaşmak şu anda oldukça zor. Microsoft genellikle yeni sürümlerini duyururken sürpriz yapmayı seviyor ve bu konuda oldukça ketum davranabiliyor. Ancak, çeşitli teknoloji forumlarında ve makalelerde, Windows 12'nin 2024 civarında piyasaya sürülebileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Tabii ki, bu bilgilerin ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecek.
Öte yandan, Mac OS 15 Beta'nın hazır olduğunu duymak oldukça sevindirici. Apple'ın yenilikçi yaklaşımı ve sürekli gelişim çabaları göz önüne alındığında, Mac OS 15'te yine pek çok kullanıcıyı memnun edecek iyileştirmeler ve yeni özellikler olacaktır. Beta sürümünde bile performans ve kararlılık anlamında oldukça iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum.
Windows 12'de ise, Microsoft'un son yıllarda kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkatlice değerlendirdiğini ve bu sayede daha kullanıcı dostu bir işletim sistemi sunmayı hedeflediğini umuyorum. Windows 11'deki yenilikler oldukça olumlu karşılanmıştı, dolayısıyla Windows 12'nin de bu çizgiyi devam ettireceğine dair beklentim yüksek.
Günümüz teknolojisinin hızla ilerlediği göz önüne alındığında, rekabetin her iki işletim sistemini de daha iyiye doğru motive edeceğine inanıyorum. Kullanıcı olarak bizler için bu durum elbette ki daha fazla seçenek ve daha gelişmiş özellikler anlamına geliyor.
Hepinize iyi günler dilerim.